Clubweekend WBV

Bij deze nodigen wij dan ook graag iedereen uit.

- Voor wie ?  Alle WBV leden en hun gezin.

- Wanneer ? zaterdag 2 en zondag 3 oktober 2021

- Programma ?
Zaterdag 2 oktober :
Voor alle activiteiten : samenkomst om 10h00 aan de Chaveehut in Maillen.
Gezien de KVB3 is uitgesteld, zal er ook geen proef doorgaan. Wel voorzien we een klimdag.
De KVB4 opleiding is wel doorgegaan en dus zal de evaluatie van deze opleiding normaal doorgaan. Klimmers en begeleiders worden hier nog van verwittigd.
De klimmassieven zijn voor WBV gereserveerd.

* Klimmen : Voor WBV-light leden of mensen die geen lid zijn van KBF maar toch eens willen klimmen, graag een seintje naar info@wbvvzw.be  zodat wij een dagverzekering kunnen afsluiten.
* MTB tocht : inschrijven via  mountainbike@wbvvzw.be
* Wandeling : vertrek om 10h30 aan de Chaveehut
* Trailrunning Nieuw ! 14h, keuze tussen 9km en 17km. Voor de 9km wijzen we de weg naar de hut ?? – info : nicolaas.desmet@hotmail.com

* Avondmaal : een "Vlaamse" BBQ

Zondag 3 oktober :
* Initiatie Via Ferrata : WBV Nieuw !  WBV zorgt voor gediplomeerde begeleiders en het nodige zekeringsmateriaal. De plaatsen zijn echter beperkt en dus is inschrijven absoluut noodzakelijk via  thomas@wbvvzw.be
* Wandelen
* Fietsen : laat vooraf weten indien je interesse hebt
* Klimmen : mogelijkheid om te klimmen na onderlinge afspraken.

Voor het vlotte verloop vragen we jullie in te schrijven tegen ten laatste 20 september. De kostprijs voor de BBQ bedraagt € 20 per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar betalen de helft van de prijs, dus € 10. Alle leden die gedurende het jaar aan 3 clubactiviteiten hun medewerking hebben verleend, krijgen de BBQ gratis. De personen die hiervoor in aanmerking komen, worden door iemand van het bestuur persoonlijk verwittigd.

Om het zo eenvoudig mogelijk te houden zijn de prijzen herleid tot 2 categoriën :
- Overnachting + ontbijt   + 12jaar                   € 15,00     1
- Overnachting + ontbijt   - 12 jaar                   € 12,00     2
- Gratis overnachting + ontbijt                          €   6,00     3
- BBQ (excl drank)   + 12 jaar                           € 20,00    A
- BBQ (excl drank)   - 12 jaar                           € 10,00     B
- BBQ club-medewerkers (excl drank)             €   0,00     C

Opgepast : er kan niet ter plaatse betaald worden. Graag dus storten vóór 20 september : in de mededeling beginnen met uw naam met daarna de juiste combinatie zoals hierboven omschreven.
Indien u met meerdere personen komt, gelieve tussen de verschillende codes een + teken te willen plaatsen.
bvb een gezin met 2 volwassenen (waarbij 1 gratis BBQ) en 2 kinderen van  - 12 jaar : naam+ 1C+1A+2B + 2B
Storten op rek WBV, Roeselare op rek nr BE68 4764 3365 2134

Mochten er nog vragen zijn, geef gerust een seintje   Bart 0474/28.69.26