Clubavond met Koen en Lieve

KVB1 najaar 2018

Je wilt leren klimmen in een klimzaal, maar je hebt nog geen ervaring?
Dan is deze opleiding iets voor jou!!!

Klik op meer voor de details

Clubavond met Koen en Lieve

Koen en Lieve zijn 2 enthousiaste WBV leden waarvan Koen bezig is met The Explorers Grand Slam en The 7 Summits. Om deze ongelooflijke trip af te ronden gaat Koen volgend jaar een poging doen om de Mount Everest te beklimmen.

Op vrijdagavond 17/11 geven ze samen een boeiende voordracht over hun avonturen op de Zuidpool en de beklimming van de Mount Vinson.

17-11-2017 Clubavond met Koen en Lieve

Tijdstip: 20:00 - 22:30
Plaats: Provinciaal domein de Gavers, Eikenstraat 131b, 8530 Harelbeke (parking aan de molen)

Wij nodigen iedereen uit en zorgen alvast voor een natje en een droogje !