Clubavond met Koen en Lieve

Jeugdklimmen

Ben je tussen 12 en 16 jaar en je wilt leren rotsklimmen ?  WBV biedt je een gepaste opleiding om dit te leren.  Meer info : neem je kijkje op deze website onder : Klimmen > Jeugdklimschool of neem contact op via jeugdklimmen@westvlaamsebergsportvereniging.be.

Clubavond met Koen en Lieve

Koen en Lieve zijn 2 enthousiaste WBV leden waarvan Koen bezig is met The Explorers Grand Slam en The 7 Summits. Om deze ongelooflijke trip af te ronden gaat Koen volgend jaar een poging doen om de Mount Everest te beklimmen.

Op vrijdagavond 17/11 geven ze samen een boeiende voordracht over hun avonturen op de Zuidpool en de beklimming van de Mount Vinson.

17-11-2017 Clubavond met Koen en Lieve

Tijdstip: 20:00 - 22:30
Plaats: Provinciaal domein de Gavers, Eikenstraat 131b, 8530 Harelbeke (parking aan de molen)

Wij nodigen iedereen uit en zorgen alvast voor een natje en een droogje !