BERGWANDELEN: BEGELEIDE TOCHT GEVORDERDEN - JULISCHE ALPEN, SLOVENIË

Jeugdklimmen

Ben je tussen 12 en 16 jaar en je wilt leren rotsklimmen ?  WBV biedt je een gepaste opleiding om dit te leren.  Meer info : neem je kijkje op deze website onder : Klimmen > Jeugdklimschool of neem contact op via jeugdklimmen@westvlaamsebergsportvereniging.be.
 BERGWANDELEN: BEGELEIDE TOCHT GEVORDERDEN - JULISCHE ALPEN, SLOVENIË

Een 6-daagse huttentocht voert ons doorheen het prachtige Triglav Nationaal Park met zijn hoge bergkammen, U-vormige valleien, typische karstformaties, heldere bergmeren, …  We maken etappes van 6 tot 8 stapuren en overnachten op basis van halfpension in mooi gelegen, typisch Sloveense berghutten.

Doelstelling: Begeleide tocht voor gevorderde wandelaars met een goede conditie en tredzekerheid. De tocht bevat beveiligde passages, je mag dus geen last hebben van hoogtevrees.

Organisatie: Westvlaamse Bergsportvereniging (WBV)

Begeleider(s): Peter Verburgh en Valentijn Kuijken

Info & inschrijven: peterverburgh@telenet.be of 0473 36 66 85 / valentijn.kuijken@gmail.com of 0478 49 15 58

Voorbereidingsmoment stage: 02/06/2018