Oproep werkend lid / bestuurslid

Statutaire Algemene Vergadering

Op 21 maart 2021 nodigen we iedereen uit naar onze statutaire Algemene Vergadering. Deze zal slechts fysiek kunnen doorgaan als dit volgens de dan geldende Covid maatregelen toegelaten is. Indien dit niet kan, zullen wij op dezelfde dag de AV lagen doorgaan via digitale weg.
Op de Algemene Vergadering worden, zoals de statuten het bepalen, kandidaat werkende leden verkozen na voordracht door de Raad van Bestuur. Enkel werkende leden hebben stemrecht op de AV. Wens jij werkend lid te worden van onze vereniging, of wens je hierover meer uitleg, meld je dan aan bij info@wbvvzw.be
De enige voorwaarde is dat je op de datum van je aanmelding lid bent van WBV.
Opgelet : "light leden" kunnen geen werkend lid worden.

Heb je altijd al eens willen meepraten en meebeslissen over activiteiten en organisaties die onze vereniging aangaan, wil je ook je steentje bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onze club, dan zijn wij op zoek naar jou.
Voorwaarden hiervoor zijn :
- op de datum van je aanmelding lid zijn van WBV
- op de eerstvolgende AV verkozen worden als werkend lid.

Meer info : stuur snel een mailtje naar info@wbvvzw.be