Rotsbeheer 2017

U wordt in de eerste plaats lid van een lokale club, in dit geval van WBV. Onze club is lid van de Klim- en Bergsportfederatie Vlaanderen VZW, de overkoepelende federatie. U wordt dus lid van twee organisaties : van WBV en van KBF.

Lidgelden nieuwe leden

• Standaard (UA) : 85 € (voor iedereen van 19 tot 64 jaar)
  • Jeugdlid (JU) : 56 € (voor iedereen tot en met 18 jaar)
  • Seniorlid (SU) : 74 € voor iedereen vanaf 65 jaar)
  • Gezinslidmaatschap : 207 € (lidmaatschap voor personen die op hetzelfde adres gedomicilieerd zijn (partner, kinderen of anderen). Vanaf 3 personen is het lidmaatschap goedkoper dan de optelsom van de individuele lidgelden.

Bestaande leden

Vanaf het tweede jaar onafgebroken lidmaatschap worden nieuwe leden bestaande leden en ontvangen ze 8 &eur; korting. Lidgelden bestaande leden:

• Standaard (UA) : 77 € (voor iedereen van 19 tot 64 jaar)
  • Jeugdlid (JU) : 48 € (voor iedereen tot en met 18 jaar)
  • Seniorlid (SU) : 66 € voor iedereen vanaf 65 jaar)
  • Gezinslidmaatschap : 199 € (lidmaatschap voor personen die op hetzelfde adres gedomicilieerd zijn (partner, kinderen of anderen). Vanaf 3 personen is het lidmaatschap goedkoper dan de optelsom van de individuele lidgelden.

Uitbreiding lidgelden

• Mountainbike: 6 €
  • Ski en snowboard op pistte: 12 €

Met deze uitbreiding verzekert u zich voor deze sporten in België en/of voor de nabehandeling in België bij ongeval bij het beoefenen van deze sporten in het buitenland. De verzekering van deze sporten in het buitenland is reeds opgenomen in het lidgeld.

Lidmaatschapsperiode

De gewone lidmaatschapsperiode van WBV/KBF loopt van 1 januari tot en met 31 december. De lidmaatschapsperiode voor nieuwe leden is langer en start reeds op 1 september en loopt tot 31 december van het volgende jaar. Nieuwe leden krijgen dus enkele maanden “gratis” lidmaatschap.

Lidmaatschap

U bent pas lid na betaling van het lidgeld (volledig bedrag). Alle afgeleide voordelen (zoals bijvoorbeeld de verzekering) nemen pas een aanvang na betaling van het volledige lidgeld. Rekeningnummer lidgeld :
BBAN : 068-2247992-44
IBAN : BE55 0682 2479 9244
SWIFT of BIC : GKCCBEBB

Lidkaart

De lidkaart wordt je toegestuurd door het KBF secretariaat. Indien je in België gaat klimmen op de rotsen, dien je je lidkaart steeds bij te hebben. Ook in de hutten zal men steeds je lidkaart vragen om je recht te geven op het goedkopere tarief.

Nog vragen??

Contacteer iemand van het bestuur (zie op de website WBV/Bestuur) of het KBF secretariaat (zie www.klimenbergsportfederatie.be)