Activiteiten - Klimmen > Rotsbeheer

In de kijker

Opening van het WBV werkjaar & statutaire Algemene Vergadering op 17 maart 2024 in Loker-Heuvelland met randprogramma voor alle leden

17 maart 2024 in Ontmoetingscentrum De Galoye, Dikkebusstraat 131 in Loker-Heuvelland :

  • 10.00 u Algemene Vergadering VZW West-Vlaamse Bergsportvereniging
  • 12.00 u Foodtruck met hamburgers en frietjes
  • 13.30 u start 2 wandelingen

Rotsbeheer 2023-2024

Rotsbeheer 2023 en 2024 De Paradou kent iedereen : het is één van de bekendste KBF-massieven. WBV heeft sinds een paar jaar het peterschap over dit massief. Gelukkig staan we er niet alleen voor : we krijgen veel ondersteuning vanuit KBF en de clubs BACA en Alpigo zijn er ook telkens bij. Wat houdt dit peterschap in ? De bestaande routes worden onderhouden, de standplaatsen en haken nagekeken en de paadjes verbeterd. Maar er is ook nog plaats om enkele nieuwe klimroutes in te plannen. Wie de Paradou kent, weet dat dit een groot massief is. Dus alle helpende handen zijn van harte welkom!!
Iedereen is dus van harte welkom om de rotswerkers van WBV te vervoegen. Voorwaarde : de basistouwtechnieken van het rotsklimmen beheersen en (met de glimlach) de handen uit de mouwen kunnen steken. WBV zorgt voor een leuke dag! De bestaande rotswerkers zullen je graag alle knepen van het rotsbeheer bijbrengen. Wens je meer info en ga je mee, graag een seintje bij Thomas : thomas@wbvvzw.be of 0474/68.33.27.