Activiteiten

Trailrunnen 2022

Gegeven de gegeven omstandigheden, doen we een derde poging om een volledige WBV trailkalender af te werken.

Stilaan zien we opnieuw wedstrijden verschijnen. En ja, er zijn er al een tijdje in aangepaste covid safe versies. Maar wees eerlijk, er gaat niks boven echte boerenboter. Ik laat de margarine aan mij voorbij gaan. 

De spanning bij een massastart, 1000-den mensen samen op een of ander plein, staan wuiven gelijk gek naar een drone. De speaker die iedereen opjut, ophitsende muziek door de boxen. De hartslagmeter in de aanslag, met de (wandel)stokken je buurman eens poken en weg zijn we. Het gewriemel bij de ravitaillering. De zelfgemaakte cake van de talloze vrijwilligers doorspoelen met een kippesoepke inclusief vermicelli. Daarna een handje rozijnen met een tuk koekje, een halve bruine banaan en wat kaasblokjes. Een klein boertje doen en verder lopen. Zalig. Met het koplampje aan toekomen onder een triomfboog, alle mensen applaudisseren alsof je Kilian of Courtney bent. Dit kan natuurlijk enkel als er wat getraind wordt. Alleen, jazeker, maar ook in groep. Samen steunen we elkaar in onze verschillende doelen. En de after-trail is al even bekend als de après-ski.

Op eenvoudig verzoek voegen we uw naam en nummer graag toe in het whatsapp groepje : een trailrunneke doen.  Contacteer gerust Nicolaas Desmet : nicolaas.desmet@hotmail.com

Daar komen alle concrete afspraken op. En zo nu en dan iets anders...

Tot uw dienst : Stijn, Hizkia, Nicolaas, Dries