Rotsbeheer 2018

WBV neemt actief deel aan het beheren van de KBF-rotsen.  We gaan verschillende malen per jaar naar een massief om dit te onderhouden : kuisen van de wanden, nakijken standplaatsen en haken, onderhouden van de paadjes.  Maar we helpen ook aan het openen van de nieuwe rotsmassieven.  Daarbij wordt er "vanaf 0" gestart om een rotsmassief waar nog niet op geklommen werd om te toveren tot een klimmassief waar het veilig is om te klimmen.

Het rotsbeheer draait op vrijwilligers.  KBF en WBV is jullie daarvoor dankbaar.  Zowel KBF als WBV ondersteunt de vrijwilligers door het voorzien van degelijk materiaal.  Daarnaast kan elke rotswerker op een rotswerkdag gratis overnachten in de Chaveehut.  En WBV betaalt het avondmaal.

Wil je info of deelnemen aan één van de rotswerkdagen : thomas@wbvvzw.be of 0474/68.33.27.

Bedankt !

Rotsbeheer 2019